2015/12/21

Ohm Beads náramek z e-shopu Šperky s příběhem

Hola!



Jistě mi dáte zapravdu, že trendem poslední doby jsou náramky, které si můžeme sami "poskládat". Personalizovat se dají za pomoci nejrůznějších přívěsků/korálků. Koneckonců je to i skvělý vánoční dárek! Svým blízkým tak můžeme symbolicky věnovat upomínku na nás samotné! Nápady  na vánoční dárky přijdou momentálně docela vhod, nemyslíte? A nebo spíš za obnos od Ježíška... :)

Obchodů a značek, kde tyto kousky najdeme je nespočet; vždyť kdo by neznal Pandoru, TrollBeads...? Občas však může být obtížné se v celé té nabídce zorientovat a to dokonce i pro ty největší "profíky":

Já jsem nedávno objevila jeden moc hezký e-shop Šperky s příběhem. Není nijak obrovský (neprodává milion různých značek), což rozhodně preferuji. Navozuje totiž moc milý a příjemný pocit. Velkou výhodou takovýchto e-shopů je vždy perfektní komunikace a přátelská atmosféra ze strany prodejce. Tomu samozřejmě není jinak ani zde :) Majitelka je velice milá a nápomocná, nemusíme se proto obávat sebemenších problémů :)

 

 

Letmá charakteristika

Stránky působí elegantně. Jsou poněkud jednodušší (1 dominantní barva, rolovací menu), což mi přijde naprosto v pořádku. Alespoň se na nich dá lépe zorientovat, člověk nemusí zběsile klikat na všemožné odkazy, jen aby se dobral k naprosto základní položce. Jsou vkusné, ne přeplácané! V závěru bych však volila poněkud jiné barevné kombinace, ale to je věc osobního vkusu :)

Na e-shopu Šperky s příběhem najdeme značky Ohm Beads a Redbalifrog. Obě mají společné hned dva přívlastky - originální a rozmanité! Rozhodně se nebojím něco takového pronést, protože jsem si jista, že se mnou musí snad každý, kdo je zná, souhlasit :) Také se obě věnují výrobě šperků.- Především, již zmiňovaných, náramků a  korálků/přívěsků. To by bylo něco málo k všeobecné charakteristice a my se už můžeme vrhnout právě na Ohm Beads.:


Ohm Beads

- Jedná se o poměrně novou, americkou značku ze Seattlu (Pandora, Trollbeads jsou značky dánské, které začaly po roce 1970).

- Má nové, originální motivy (některé odvážné) jako třeba dinosaury, punk, rock, inspirace karmou, počítačem, zombie a atd.

 - Spolupracuje s jinými značkami - např. Teddy Scares - plyšový medvídci - kolekce Teddy Scares - stříbrní "zlí" medvídci.

- Každý měsíc je vyroben jeden druh šperku - stříbrný nebo skleněný korálek - velice limitované množství, např.pouze 222ks nebo 555ks - každý kousek má své registrační číslo, po vyprodání už není vyráběn.

- K jednotlivým korálkům se váže osobitý příběh.

Korálek Kolem Světa (Around the World)

 
Jedná se o korálek z projektu Community Design Project 2014. Tento projekt funguje na principu sdílení všech nápadů a návrhů s komunitou.... Každý v něm hraje roli a pomáhá vybrat ten nejlepší kousek :)
Také je to jeden z limitovaných šperků a o to je vzácnější. Je vyroben ze sterlingového stříbra 925. Celý koncept je následující: Podklad korálku má opticky navozovat povrch Země. Je různě hrbolatý, aby připomínal jednotlivé kontinenty. Na něm potom najdeme autíčko, vlak a letadýlko cestující kolem dokola. Je tedy nad míru jasné, že já, jakožto milovnice cestování, jsem si přišla na své.
Ze začátku jsem měla velké obavy, zda nebude nepohodlný. Přeci jenom je plastický. Ve skutečnosti jsem se z větší části bála zbytečně. Autíčko i vláček jsou hezky zaoblené, tím pádem nijak "neryjí" do kůže... S letadýlkem je to poněkud složitější, jelikož má nepraktický tvar. Musíme si tedy dávat větší pozor, aby nikdy nebylo na spodní straně (k čemuž často nedochází :)).



Stříbrný náramek s klipem


Ke korálku patří neodmyslitelně i náramek, bez toho by to zkrátka nešlo. Náramky ale už nebývají ani zdaleka tak hravé, avšak na e-shopu Šperky s příběhem najdeme hned několik variací. Svůj oblíbený typ si zde najde snad každá z nás :) Já jsem zvolila zapínání na klipsnu, přijde mi jako nejbezpečnější :) Naprosto perfektně s ní jde manipulovat i jednou rukou, což je opravdu důležitý faktor, no ne? :D Navíc samotná klipsna nenarušuje vzhled šperku, spíše ho krásně uceluje :)

 

Závěr

Z e-shopu Šperky s příběhem jsem naprosto nadšená a jsem ráda, že se o něj s vámi mohu podělit... Značka Ohm Beads mě moc překvapila a myslím si, že o ní v budoucnu ještě hodně uslyšíme :) Šperky jsou kvalitní, krásné, rozmanité a ani cena není zbytečně přemrštěná, jako tomu u podobných značek bývá. Přijde mi, že jsem v článku vše dopodrobna vylíčila, a tak už vás nechám jenom kochat zbylými fotkami :)
 
 


Né, v hrnku jsem se neutopila :D
 
 
 
Odkazy:
 
S jakýmikoliv dotazy se na mě samozřejmě obraťte a mějte se krásně
Natálie

 
 

42 komentářů:

  1. Náramek je moc krásný a btw. jsi krásně namalovaná :)

    Christmas Prague 2015

    OdpovědětVymazat
  2. náramek je moc krásný

    PS: stávám se 50. pravidelným čtenářem :)

    Lovies 47
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí :)
      Děkuji, moc si toho cením :)

      Vymazat
  3. Náramek je moc krásný, také mám ráda tento druh náramků. Na e-shop se kouknu.
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dají se skvěle personalizovat, tím pádem je každý úplně jiný :)
      Určitě koukni :)

      Vymazat
  4. Poskládat si vlastní náramek je opravdu skvělý nápad. Myslela jsem však že je to pouze záležitost Pandory. Toto je pro mě novinka.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že Pandora je, troufám si říct, jedna z nejznámějších značek, která takovéto náramky nabízí... Avšak není na škodu si své obzory (v tomto ohledu) někdy i rozšířit :D
      Já to udělala a Ohm Beads mě nezklamali :)

      Vymazat
  5. Tento náramok je veľmi pekný :) Taktiež si niekedy plánujem podobný kúpiť, a zbierať si tak "spomienky" :)

    Prajem krásne Vianoce ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Příjemný způsob, jak sbírat "vzpomínky" no ne? :)

      Vymazat
  6. Náramok sa mi veľmi páči, mám rada klasické veci, nie veľmi prečačkané. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný náramok, taký jednoduchý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké fotky a náramek je taky krásný :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nápad poskládat si svůj náramek se mi moc líbí, bohužel ty ceny už moc ne :(

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny nejsou zrovna nízké, to je pravda :( Ale oproti konkurenčním značkám je to přeci jenom o trošku lepší :)

      Vymazat
  10. Takhle poskládat si vlastní náramek musí být fakt super, já jsem až doteď znala jenom Pandoru. Pandoru má totiž moje ségra.. :) No já náramky moc nenosím, ale dárek je to výborný. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, vždycky se najde nějaký korálek, který by dotyčné udělal radost a připomínněl jí nás :)

      Vymazat
  11. naozaj velmi pekne a vkusne!



    Pozyvam na povianocnu GA kde mozes vyhrat balicek s Guess ci Dermacolom, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
  12. V tomhle směru jsem velmi nevzdělaná, takže jsem znala jenom Pandoru... Ale obě dvě značky mě velmi zaujaly a kouknu na to! Díky za inspiraci! :)
    Jane z janepise.blogspot.cz || Kyanid ve slevě

    OdpovědětVymazat
  13. Náramky tohto typu sa mi veľmi páčia, podobný mám a neviem si ho vynachváliť (vyzerá skvelo).
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně má slova! :) Hodí se úplně ke všemu!

      Vymazat
  14. Vypadá to moc hezky, sluší Ti :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. tak hodně mě lákal Swarovski, ale půjdu do tohohle! 100%, už musím, mají to všichni kolem :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že se v poslední době tento trend velice rozmohl.... :)

      Vymazat
  16. The post is fantastic! I love it:)
    Happy St. Valentine's Day!!

    theprintedsea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. wow, that's really cute :)


    http://aistesaint.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. So pretty xx

    aishettina.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  19. Je nádherný:) http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat