2015/07/01

Set na nehty od Essence

Hola

Přináším novou recenzi. Tentokrát týkající se laků na nehty, což u mě není až zas tak probírané téma. 
Nedávno se mě kamarádka snažila přesvědčit, že našla úžasný lak, který vydrží strašně dlouho a navíc navodí dojem gelových nehtů. Mluvila tehdy o sadě od Essence. Já a Essence spolu máme táhlou minulost, až na výjimku (set na obočí) jsem si od nich nic neoblíbila. - Nepřijde mi, že plní svůj účel. 

Teď již pochopíte, proč byl pro mě produkt zprvu neatraktivní. Každopádně jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Za to přeci nic nedám? 
Když se k příběhu vrátím, bylo to dobré rozhodnutí!



Aplikace
Úplný set obsahuje 3 vrstvy (base coat, gel lak, top coat). Se všemi se pracuje naprosto jednoduše, zkrátka jako se všemi jinými. Nejdřív nehet potřeme "base coat" (průhledná), necháme zaschnout cca 3 min., na ni naneseme gel lak, opět necháme zaschnout cca 10 min., aplikujeme "top coat" (průhledná) a naposledy necháme zaschnout dle potřeby (velice individuální). Celkový čas odhaduji zhruba na 20 - 25 minut. 

Sytost
Tu bych označila za dostačující. Prozatím jsem vyzkoušela 2 a u obou mi stačila pouze jedna vrsta pro dosažení krásně hutné barvy! Nemohu snad ani říct, že by se někde slévaly. Finish vykouzlíme krásně lesklý s (již zmiňovaným) efektem "geláků". - Něco po čem já osobně pátrám již značnou chvíli! 

Výdrž
Dostáváme se k hlavnímu bodu celé recenze. Abych všechno shrnula a nevykecávala se půl hodiny.: Dám ruku do ohně, že vydrží min. po dobu 9 dní, poté se to již různí. Někomu takovéhle produkty samozřejmě drží déle. To máme jako s make-upem, také se chová na každé pleti jinak.  Přiznávám ale jedno - 9 dní je moc hezký výsledek! 

Cena
Každou "lahvičku" si musíme zakoupit zvlášť (bohužel jednotná cena za celý komplet dohromady neexistuje). Zkusím vám ale hodnotu přibližně napsat: Base coat 80,-, gel lak 40,-, top coat 80,-. Ve výsledku se dostáváme zhruba na 200,-, to není vůbec málo, ale rozhodně se do nich vyplatí investovat! Přeci jen kvalitou překonávají běžný (neříkám že všechny) sortiment.




Pokud byste měli nějaký dotaz, ráda ho zodpovím na e-mailové adrese maredifragole@gmail.com

Nezapomeňte na giwavay, která zde právě probíhá!!!


Mějte se krásně
Natálie

7 komentářů:

  1. Krásný článek. I mě se gel-laky zamlouvají vydrží a vypadají jako klasické gelovky. Jejich nanášení je rychlé a nemusí se používat pekárna... užasnej výrobek.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze!:) Já kupuji laky od essence a od rimmelu. Používám nejčastěji nejsvětlejší odstíny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmel má úžasné laky. Jsou snad moje nejoblíbenější! Nejsvětlejší odstíny jsou hrozně variabilní, to na nich miluji :)

      Vymazat
  3. Pěkná recenze :D Essenci mám ráda. Taky mám od ní laky. :) Vypadají opravdu jako gelové. :D
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle na fotce to vypadá skvěle. :) Já si nehty nelakuju vůbec, ale když na to tak koukám, možná začnu. :D

    OdpovědětVymazat